Digital workplaces

Su­cces­vol online (samen)­werken

Altijd en overal veilige toegang tot applicaties en data. Alle benodigde informatie en processen op een rij. Makkelijk kennis delen en overleggen. Met onze hulp zul je merken hoe eenvoudig werken in de cloud, hybride of lokaal kan zijn.

Van ontwerp tot migratie
Onze IT-professionals helpen je graag

Elke organisatie is anders. Elk team is anders. Elke medewerker is anders. Toch moet iedereen zich thuis voelen in de virtuele werkomgeving. Van de administratief medewerker tot de accountmanager tot de zorgprofessional. Onze IT-professionals zetten alle wensen en eisen op een rij.

Hierna maken we een ontwerp. Het kan gaan om een virtuele werkplek, cloud werkplek, lokale (web)businessapplicaties of andere SaaS-toepassingen. Bij elke oplossing staan veiligheid, integraties, samenwerking, mobiliteit en flexibiliteit centraal.

Nu is het tijd voor de uitvoering. We bouwen de nieuwe omgeving, testen en migreren deze. Daarbij zorgen we dat iedereen goed weet wat er gebeurt en waarom dat zo is. We beheren de omgeving en zorgen dat deze veilig en up-to-date blijft.

STRAX zorgeloos werken
Met een virtuele werkomgeving op maat
  • Voor een veilige en beheersbare digital workspace
  • Een digitale werkplek die past bij de organisatiestructuur
  • In de cloud samenwerken met alle teams
  • Toegang tot specialistische kennis en ervaring
  • Hulp om het overzicht te krijgen en te houden
  • Goede ondersteuning in het lifecycle management

Verrassend gemakkelijk

Contact opnemen

Neem contact op met onze IT-professionals. Tot STRAX!