Altijd een oplossing

ICT-ondersteuning waar je blij van wordt

Hulp nodig met je ICT-omgeving? Bijvoorbeeld omdat je de tijd of expertise niet in huis hebt? Met de inzet van onze IT-professionals kun je elke uitdaging aan. Van een kortlopend, eenmalig project tot een langdurige samenwerking. Eventueel met een flexibele schil.

Gestroomlijnd

Projectmanagement

Met de dag worden ICT-projecten complexer. Technologieën veranderen en eindgebruikers verwachten steeds vaker een flexibele ICT-omgeving. Hoever je daarin kunt gaan, hangt af van de planning en het budget. Een IT-projectmanager bewaakt de doelen, de voortgang en de portemonnee.

Professioneel

Server management

Meer dan ooit zijn we afhankelijk van ICT. En onze applicaties, data, websites en e-mails zijn dan weer afhankelijk van de infrastructuur en (cloud) servers. Wil jij dat je servers 24/7 blijven draaien, zonder dat je het je veel tijd kost? Onze IT-professionals doen het serverbeheer graag.

Soepele

Migration services

ICT-componenten beveiligen, updaten of verbeteren. Nieuwe wensen die om andere applicaties, componenten of (cloud)oplossingen vragen. Allemaal redenen om te migreren. Met de hulp van onze IT-professionals wordt softwaremigratie een gestructureerd en plezierig proces.

Betrouwbare

Application services

Goed werkende applicaties zijn onmisbaar voor je organisatie. Maar dat gaat niet vanzelf: applicaties moeten beheerd, beveiligd en toekomstbestendig gemaakt worden. Met onze totaaloplossing regelen wij dat allemaal voor je.

Veelzijdige

Digital workplaces

Altijd en overal veilige toegang tot applicaties en data. Alle benodigde informatie en processen op een rij. Makkelijk kennis delen en overleggen. Met onze hulp zul je merken hoe eenvoudig werken in de cloud, hybride of lokaal kan zijn.